Vi tilbyder

Vi henvender os både til private haveejere, virksomheder, institutioner, boligselskaber, grundejerforeninger, beboerforeninger, sommerhusejere m.m.

Vi kan slå dit græs en enkelt gang eller vi kan lave en fast aftale om græsslåning gennem græsslåningssæsonen. Vi kan også slå græsset, mens du er på ferie, eller passe græsplænen og haven, hvis du er fraflyttet huset, men har det til salg. Der er mange muligheder.

Din græsplæne vil have rigtig godt af at blive luftet 1-2 gange om året. Man skærer med en vertikalskærer i plænen, så der kommer luft ned til rødderne.

Vi oplever, at der kommer mere og mere mos i græsplænerne. Det kan evt. skyldes ændring i klimaet, der giver mosset bedre livsbetingelser. Hvis man vil mosset til livs, kører man igennem plænen 3-4 gange med en vertikalskærer, opsamler mosset, giver kalk og gødning og eftersår på de bare pletter, der bliver, når mosset kommer væk. Herefter vil det være en god ide at tilføre kalk og gødning løbende, så mosset holdes væk. Om efteråret er det også vigtigt at vertikalskære og give kalk. Hvis man vertikalskærer 1 gang om foråret og 1 gang om efteråret samt giver kalk og gødning på de rigtige tidspunkter, kan man komme mosset helt til livs. De efterfølgende år holder man øje med plænen og tilfører kalk og gødning, så plænen har den rette PH værdi.

Vi kan komme og give din have en omgang lugning og oprydning. Vi laver også aftaler om fast lugning 1-2 gange om måneden, så haven altid er pæn.

Vi kan sprøjte for ukrudt. Der er dog kommet skærpede regler for brug af sprøjtemidler, som gør arbejdsgangene med sprøjtemidler noget mere besværligt for os. Vi skal opbevare det anderledes, på opfølgningskurser, registrere brug af det og hos hvilke kunder og føre regnskab med det. I vil derfor opleve, at sprøjtningen vil blive dyrere. Derfor vil vi opfordre til lugning, hvor det kan erstatte sprøjtning – også for miljøet skyld.

Din have og græsplæne har brug for gødning og kalk i løbet af året for at have de bedste vækstbetingelser. Vi kan hjælpe med at få det givet på de rigtige tidspunkter, så haven og plænen ser flot ud.

Vi kan beskære buske, grene og træer for dig. Der er forskellige årstider, hvor det skal gøres. Nogle kan beskæres om foråret, andre om efteråret og der er nogle, der er bedst at beskære om vinteren.

Vi kan både klippe store og små hække. Hække kan både klippes lidt, så de beholder størrelsen og formen, men det er også muligt at nedklippe og klippe en hæk ind, hvis den er blevet for stor. Det anbefales at klippe hæk 2 gange om året. 1. gang i juni og 2. gang i aug./ sep. Hvis I ønsker at klippe hækken kraftig ned/ind anbefales det at gøre det om efteråret/vinteren.

Vi kan skære græskanterne ved hækken eller i bedene i haven. Det gør, at haven ser rigtig flot ud.

Vi kan fælde både store og små træer fra i år, da vi får en ung mand ansat fra 1. juni, der er ved at uddanne sig til skovarbejder.

Vi kan hjælpe med at lægge terrasser, gangstier, mindre indkørsler m.m. I forbindelse med belægninger, er der ofte udgravning og evt. optagning af gamle fliser. Alt dette kan vi også hjælpe med.

Vi har i år investereret i udstyr til rensning af enhver form for vandrette overflader. Vi kan typisk rense overflader i indkørsler, terrasser, parkeringspladser, havegange, garagegulve m.m. Vi renser fliser, beton og træ af enhver art. Alt dette gøres udelukkende med vand og er derfor miljøvenligt over for planter, dyr og børn. Efterfølgende kan vi give flisebelægninger fugesand, så de fremstår næsten som nye

Vi kan bortskaffe dit haveaffald. Enten i vores egne trailere eller i en container, hvis der er meget haveaffald.

”Klar til salg” går ud på, at vi gør dit hus og din have flot og velholdt og mere salgsbar. Det kan være, at træværket skal rengøres, grusindkørslen skal rives, knækkede og skæve fliser på terrasse og i indkørsel skal rettes, buske og træer skal beskæres, så der kommer luft i haven, ukrudtet skal fjernes osv. Vi kan også lave en fast pasningsaftale på haven og huset, hvis huset er fraflyttet m.m. Ovennævnte ting, gør at huset og haven er superklar til fremvisninger og fremstår pæn og klar til salg.

Vi kan anlægge nye græsplæner. Vi har et planeringsredskab og en stennedlægningsfræser, der kan sættes på vores minilæsser.

Vi kan omlægge eksisterende græsplæner. Dette gøres typisk om efteråret, da ukrudtspresset er mindre end om foråret. Vi anbefaler at sprøjte græsset ned først. Efter ca. 14 dage kan vi komme igen og fræse jorden med en stennedlægningsfræser og planere og så græsfrø.

Vi kan lave pasningsaftale på din have, så vi aftaler, hvor meget, vi skal lave for Jer og hvor ofte, I ønsker, at vi skal komme. Det omfatter alle slags opgaver i haven. Det kan være lugning, hækklipning, beskæring om efteråret, græsslåning, gødskning og kalkning i løbet af året m.m. Der kan ligeledes laves pasningsaftaler på huse, der står til salg og er fraflyttet.

Vi laver også pasningsaftaler for firmaer og virksomheder, hvor vi aftaler, hvor ofte, vi skal komme og hvilke opgaver, vi skal lave. Det kan være fast græsslåning, hækklipning, beskæring til efteråret m.m.

Vi kan plante hæk for Jer. Vi ved, hvor mange der skal plantes pr. meter og kan gøre jorden klar til plantning og måle op, så den står lige.

Vi sælger div. hækplanter og træer i forskellige størrelser til foråret og efteråret.

Det er en god idé at få gjort haven både forårsklar og vinterklar. Om foråret rydder man op i haven, klipper visne græsser ned, luger, fjerner blade m.m. Om vinteren luger man for sidste gang, rydder op i bedene, dækker evt. planter til, der ikke tåler frost, beskærer buske og træer, fjerner blade m.m.

Vi kan optage mindre rødder med et redskab på vores minilæsser.

Vi kan omlægge din have og lave en skitse sammen med dig. Vi kan stå for gravearbejdet, køre sand, grus, skærver osv. ind i haven, flytte dine planter og plante nye træer, buske og blomster.

Totalløsning er, hvor vi står for anlæg/omlægning af din have. Det vil sige, at vi bestiller grus, fliser, sand, sten, container eller hvad du skal bruge, samt står for at udføre alt arbejdet i haven.